Cum ne crestem frecventa?

Cum ne crestem frecventa?
Emotiile sunt barometrul vibratiei noastre. Emotiile sunt expresia gandurilor tale, fiecare gand avand o vibratie anume. In 2017 s-au masurat (stiintific nu doar energetic – scala SPANE) intreg spectrul de emotii de la ura si furie la recunostiinta si iubire.

Daca vrei sa iti cresti vibratia, tot ce ai de facut este sa alegi gandurile care iti dau o stare buna, care creaza un substrat emotional bun. Daca alegi sa te focusezi pe lucruri/situatii/oameni/ganduri care iti dau o stare buna vei pastra un nivel emotional bun si o vibratie inalta.

Cresterea vibratiei se face prin cultivarea emotiilor pozitive. Pentru mine asta inseamna sa iau un cristal in mana si sa inspir adanc. Mai inseamna si sa merg sa inot. Mai inseamna sa urc pe munte. Sa ascult muzica. Sa fac focul. Sa stau la soare. Sa simt mirosul de lavanda si de iarba proaspat tunsa. Si multe altele si multi altii😊

Ce fac toate aceste actiuni la nivelul creierului? Cresc nivelul de endorfine. In mod particular pentru fiecare dintre noi, fiecare actiune functioneaza precum un buton care odata apasat elibereaza o anumita cantitate de endorfine.

Am doua cristale care sunt purtatoarele intentiei mele de a vedea in fiecare zi lucruri care ma fac sa ma simt bine. Ele functioneaza ca un reper mnezic, zi de zi, in fiecare dimineata ma conectez la frecventa respectiva: vad lucrurile care imi fac placere si cu gandul asta in minte ies pe usa si imi incep ziua. Pentru mine carneolul si citrinul (dar citrinul adevarat nu ametistul copt) au fost cele mai potrivite cristale cu care sa lucrez. Sunt multe cristale care pot fi folosite in acest sens, as experimenta cu nuumit, iolit, labradorit, thulit si morganit. 

Frecventa inalta este o alegere. Nu o intamplare. Un act constient, constant.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!