Cum se curata si cum se incarca cristalele

Cum se curata si cum se incarca cristalele
Toate cristalele noastre pleaca spre tine curatate si activate, tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de ele din momentul in care le primesti!
Cu toate acestea, dupa fiecare folosire, ele trebuiesc curatate si activate din nou.
Cum se face curatarea cristalelor: 
- sub jet de apa, lasandu-le cateva minute la curatat. Nu poate fi folosita pentru toate cristalele dar fii fara grija, iti vom trimite instructiuni scrise ce pietre din comanda ta pot fi curatate in felul asta si care sunt cele pentru care trebuie sa folosesti alta metoda:
- curatarea pe pat de sare, de obicei peste noapte, potrivita mai ales in cazul cristalelor sensibile sau care se dizolva usor in apa
- curatarea cu fum de lemn de Palo Santo sau plante speciale folosite pentru smudging
- curatarea cu alte cristale: da, sunt clistale cu proprietati speciale care pot fi folosite la a curata alte cirstale, cel mai indragit cristal de acest fel este selenitul
- curatarea cu "esenta de cristale", o solutie special preparata

Odata curatate cristalele sunt activate ziua de lumina soarelui, iar noaptea de lumina lunii, mai ales in noptile cu luna plina. Anumite cristale cum ar fi carneolul sau quartzul pot incarca cristalele din jur - pot fi lasate in mijlocul cristalelor tale si te asiguram ca isi vor face treaba!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!